Fårup Sommerland

Skal dere reise på ferie til Dannmark med barn i sommer og vil besøke en av de bedre familieparkene, er det vanskelig å komme utenom Fårup Sommerland. Denne parken nord i Jylland har et samarbeid med fergeselskapet Color Line, som tilbyr både dagsturer fra Kristiansand og Larvik til Hirtshals og tilbake.

Color Line har også noe som kalles for Kort-Ferie-Kortet hvor hele familien kan benytte seg av hele 14 familieparker i Dannmark, hvor Fårup Sommerland er inkludert sammen med blant annet Legoland, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo, Skandinavisk Dyrepark, Tivoli Friheden, Givskudd Zoo og Djurs Sommerland.

Kort-Ferie-Kortet inkluderer båtreise og overnatting for 2 voksne og 2 barn, samt billetter til alle disse 14 attraksjonene, noe som er en fin mulighet til å kombinere en ferie til Fårup Sommerland med en av de andre familieparkene i Dannmark. Du kan lese mer om disse tilbudene på Color Line sine hjemmesider.

Hvis det er kun Fårup Sommerland som er planlagt for turen til Dannmark, koster det ca 250 norske kroner for en inngangsbillett til parken, og barn under tre år kommer inn gratis. Skal dere overnatte i nærheten koster dag nummer 2 bare 99 danske kroner. Det finnes flere hoteller, sommerhus og ferieleiligheter i nærheten av Fårup. Parken er åpen hele sommeren fra 4. mai til 4. september. God ferie til Dannmark!

Ingen kommentarer: