Lalandia

I Rødby og i Billund rett ved siden av Legoland, ligger Lalandia som er en av europas største familieparker. I Lalandia ligger den innendørs badeparken Aquadome, og her er det nesten som å komme til syden, med 30 grader i lufta og 28 grader i vannet! Massevis av vannsklier, bassenger, boblebad, spa og bilbadekar gjør dette vannlandet til en favoritt for barn i alle aldre. Det finnes også mange utendørs bassenger for de som reiser på sommeren.

Men Lalandia er også mye mer enn bare en badepark. Her ligger et stort lekeland som heter Monky Tonky Land, fullt av legoklosser, ballbassenger, lekeplasser, hoppetårn og klatretårn for å nevne noe. Dette passer perfekt for barn mellom 0 og 12 år. Flere bowling, basket, fotball, tennis og mingolfbaner finnes også i Lalandia, du kan til og med står på ski innendørs her.

En familieferie til Dannmark kan fint kombinere en tur til både Legoland og Lalandia hvis dere tar turen til Billund. Kanskje det enkleste i forhold til overnatting, er å bestille feriehus gjennom Lalandia. Da får man nemlig inngangsbilletter til både Aquadome og Monky Tonky Land inkludert i prisen. Det går også ann å bestille pakker hvor billetter til Legoland er inkludert. En såkalt XL weekend starter på litt over 3.000 kroner for 4 personer.

Feriesenteret Lalandia er åpent hele året, og passer utmerket for en ferie med barn i alle aldre. God tur til Dannmark!

Ingen kommentarer: