Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark ved Øyer utenfor Lillehammer, er en av de beste stedene å reise på ferie med barn i Norge. Parken åpnet i 1984 og her kan man boltre seg i masseviss av flotte attraksjoner basert på figuerene skapt av Ivo Caprino. Her kan du treffe både tusser og troll, og Hunderfossen er vel det nærmeste man kommer et riktig eventyr for en dag.

Over en kvart million personer er innom Hunderfossen i løpet av året. Parken er kun åpen fra slutten av mai til begynnelsen av september, så den er med det en av de best besøkte familieparkene i landet. Inngangsbilletter på Hunderfossen regnes ikke utifra alder, men hvor store eller rettere sagt små de minste er. Kategoriene er barn eller såkalte småtroll under 90 cm (som kommer inn gratis), fra 90 - 120 cm og over 120 cm.

For en familie på 4 koster det fra 700 til 1.300 kroner i billetter for en dag avhengig av hvor lange barna er. Du får litt rabatt om du bestiller online på nettsiden http://www.hunderfossen.no/ og det er mye penger å spare på å bestille en 2 dagers billett, og du behøver nesten 2 dager for å oppleve alt som Hunderfossen har å by på. Overnatting kan fint gjøres på Øyer Gjestegård rett i nærheten av parken.

Parken utenfor Lillehammer har mer enn 50 forskjellige attraksjoner som blant annet traktorkjøring, elverafting, bilbaner, vannsklier, en klatrepark, et lærerikt energisenter, gullgraving og såklart mange av de kjente trollene til Ivo Caprino. Eventyrparken ved Lillehammer passer utmerket for en familie som vil en miniferie innenfor norges grenser.

Ingen kommentarer: