Reise med barn

Velkommen til denne nye siden om å reise på ferie med barn. Her vil du etterhvert finne tips som er greie å ta med seg, når du skal ut på tur med store eller små barn. Trenger du forslag til hvor man kan reise? Først ut kommer en del tips om aktivitetsparker, badeland, dyrehager og lignende i Norge.

Når du har gjort deg ferdig med landet vårt, står kanskje våre to naboland, Sverige og Dannmark for tur. Skal dere reise til syden, kommer det også anbefalte destinasjoner og hoteller som passer ypperlig for familier. Det nyeste når det gjelder hoteller i syden nå, er for eksempel Star Tour sin nye satsning på hoteller med badeland og vannparker, de nye Splash-hotellene med all-inclusive.

Her vil du også kunne lese om hva som er viktig å huske på når du ferierer med barn, hvordan du kan tilrettelegge ferien så den passer godt for alle aldre, og at alle i familien får bra utbytte av turen. Dette gjør at både foreldre og barn kan oppleve en fin reise. Hvis alle i reisefølget trives, blir ferien gjerne mer velykket!

Klikk deg inn på de forskjellige destinasjonene som du finner i menyen til høyre, og begynn og planlegg den neste ferien allerede i dag. Å reise på ferie med barn skal være en flott opplevelse, og ikke noe stress og mas. God ferie!

Ingen kommentarer: