Polar Zoo

Verdens nordligste dyrepark ligger i Troms fylke og næremere bestemt Salangsdalen i Bardu. Polar Zoo har åpent hver dag nå i sommer fra den 1. juni til 31. august mellom klokken 9 - 18. Denne dyreparken har også åpent om vinteren men da fra 9 - 16 på ukedagene og 11 - 15 i helgen.

Reiser du du sørfra er det enkleste å fly til Narvik eller Tromsø for å komme seg til Polar Zoo. Vil dere overnatte i nærheten av Polar Zoo finnes det en campingplass ved parken, eller for eksempel Quality Hotel i Narvik som er Barnas Hotell om sommeren.

I Polar Zoo kan dere besøke dyr som ulver, gauper, elger, reinsdyr, jerv og bjørner på nært hold. Wolf Camp som er kanskje den mest kjente attraksjonen i parken, er både spennende og lærerik både for voksne og barn. For å komme inn i Wolf Camp må du være over 15 år, og selv om prisen er noe stiv (815,- per person), er dette en opplevelse som sitter i resten av livet.

For de minste barna er rovdyrene kanskje i overkant skumle å hilse på. Men Polar Zoo har også forskjellige tilbud til de minste i form av en kjøreskole med elektriske biler, mating av vanlige husdyr som kalver, geiter og de kan hilse på ponnien Anton. Det finnes også en egen lekepark for de minste barna.

En familiepakke med inngangsbilletter for to voksne og to barn koster 600 kroner for en dag. God ferie til verdens nordligste dyrepark.

Ingen kommentarer: