Langedrag Naturpark

Hvis du planlegger en ferie med barn i Norge denne sommeren, kan Langedrag Naturpark i Nore-Uvdal utenfor Nesbyen være et godt alternativ. Denne familieparken ligger på hele 1.000 meter over havet og gir både barn og voksne et godt innsyn i både vanlige husdyr, og en del av dyrene som lever fritt på fjellet i Norge som ulv, elg, gaupe, bjørn, reinsdyr, fjellrev, geit, hest og ku.

Langedrag Naturpark er åpen hele året mellom klokka 10 og 18 og har relativt billige inngangsbilletter sammenlignet med en del av de andre familieparkene i Norge. Her koster det 190 kroner for voksne, 150 kroner for barn mellom 3 og 15 år, og de minste kommer inn gratis (litt billigere utenom sommersesongen). En familiebillett koster 650 kroner.

Hvis dere vil være på Langedrag i flere dager, tilbyr gården også overnatting hvor dere tar med egne soveposer. En helgetur til Langedrag gjør at barna får fullt utbytte av hva litt av gårdslivet går ut på, samt interessant og lærerik informasjon om naturen. Langedrag har også rideleir i sommerferien som varer i en uke.

På Langedrag kan barna få være med på hesteridning, hundekjøring, mating av dyra og et besøk til ulveflokken på nært hold som setter sterke intrykk på de minste. Her kan du også bli med på turer i fjellet med hest og kjerre på sommeren eller hest og slede om vinteren. God ferie til Langedrag Naturpark.

Ingen kommentarer: