Liseberg

En av de største familieparkene i Skandinavia ligger midt i Gøteborg i vårt naboland Sverige, noen timers biltur fra grensen ved Svinesund. Liseberg holder åpent hele sommeren fra slutten av april til begynnelsen av oktober, og er stort sett åpent til elleve om kvelden. Liseberg har mange forskjellige inngangspriser avhengig om dere bare vil inn i parken for underholdningens del, prøve mange av attraksjonene, gå forbi køene eller kanskje kjøpe et årskort.

En billett for en dag med alt inkludert koster ca 320 norske kroner og 160 kroner hvis man er under 110 cm. Eller så kan et godt tips kan være å bestille en hotellpakke med for eksempel Scandic Hotels, som tilbyr overnatting i Gøteborg og inngangsbilletter til parken i en familiepakke. Det finnes også mange andre hoteller eller campingplasser som tilbyr overnatting i nærheten av Liseberg. Hva med Hotell Liseberg Barken Viking, en båt som ligger til kai i Gøteborgs havn?

På Liseberg finnes det nå 36 forskjellige karuseller og attraksjoner som passer for barn i alle aldre. Alt fra berg og dalbaner, årets nyhet AtmosFear hvor du hopper i fritt fall fra 146 meter, vannsklier, pariserhjul til konserter og underholdning på kveldstid.

Planlegger dere en ferie med barn i sommer er Liseberg et godt alternativ, men her bør dere nok være mer enn bare en dag for å kunne oppleve alt. Valutakursen og prisnivået i Sverige gjør sitt til at dette ikke blir en alt for dyr ferie. God sommer!

Ingen kommentarer: