Akvariet i Bergen

Hvis dere planlegger en ferie med barn i sommer og er i nærheten av eller i Bergen, bør dere absolutt ta turen innom akvariet i byen. Akvariet i Bergen holder åpent hver dag mellom 09.00 og 19.00 i sommerhalvåret, og har massevis av aktiviteter for både store og små barn.

Inngangsbilletter er heller ikke avskrekkende, og koster 200 kroner for voksne, 150 kroner for barn opp til 13 år og de under 3 år kommer inn gratis. En familiepakke for to voksne og to barn koster 550 kroner.

Hver hele time er det forskjellige forestillinger, dyreshow og mating av de forskjellige dyrene som holder til i akvariet. Dere kan hilse på mange forskjellige dyr her som aper, slanger, edderkopper, krokodiller, seler, pingviner, haier og selvsagt massevis av forskjellige fisker.

Akvariet i Bergen holder til lengst uten på halvøya Nordnes så godt som midt i Bergen sentrum. Her finnes det også parkeringsmuligheter, men det finnes ikke så mange plasser i parkeringshuset, så parker heller et sted i sentrum, og så går dere ut til akvariet på rundt 20 minutter fra fisketorget.

Vil dere finne et sted for overnatting, er det selvfølgelig mange hoteller i og utenfor Bergen, og det samme med campingplasser, hytter til leie og for eksempel Sotra Rorbusenter en halvtimes kjøring fra Bergen. Akvariet er en ypperlig utflukt for barn i alle aldre, god ferie!

Ingen kommentarer: