Skara Sommarland

Mellom Skövde og Skara sør i Sverige ligger Skara Sommarland som er av de beste familieparkene i vårt naboland. Hit kommer dere fra Oslo med en biltur som tar ca. 4 timer, og denne parken er fin å kombinere med et besøk til Liseberg, hvis dere uansett skal reise på ferie til Sverige med barn.

Skara Sommarland har en egen campingplass som ligger rett ved siden av parken hvis dere vil overnatte, med plass til campinvogner, telt og en god del hytter. Det finnes også flere hoteller i nærheten av parken.

Skara Sommarland holder åpent i hele sommerferien fra 10 om morgenen til mellom 17 og 19 om kvelden. Inngangsbilletter koster ca. 250 norske kroner for en dag eller ca. 385 NOK for en 2-dagers billett. Barn som er mindre enn 1 meter høye kommer inn gratis, og da er alle attraksjoner inkludert.

Attraksjonene i Skara Sommarland passer for barn i alle aldre. Her finner du et stort badeland med vannsklier og bassenger, et tivoli med store og små karuseller, hoppetårn og lekeplasser, en gokart bane for store og små barn og forskjellige show hver eneste dag mellom 1. juli og 7. august. Årets nyhet er Spinner som er en kombinasjon av en karusell og en berg og dalbane.

God tur til Skara Sommarland i sommer.

Ingen kommentarer: