Tusenfryd

En av norges største fornøyelserparker finner du rett utenfor Oslo. Tusenfryd ligger en 20 minutters biltur sør for Oslo ved Vinterbro i Ås kommune, men det går også buss fra de fleste byene i Østfold samt fra Oslo. Familieparken er stort sett åpen hele sommeren fra 10.30 - 19.00, og inngangsbillettene er relativt stive i pris. På Tusenfryd regnes prisene etter høyde, hvor de under 95 cm kommer inn gratis, er du under 120 cm koster det mellom 270 og 305 kroner og for de over 120 cm er prisen mellom 345 og 385 kroner for 1 dags-billett. Det billigste er å bestille på hjemmesiden tusenfryd.no

Planlegger dere å være der i flere dager kan man kjøpe en såkalt dag 2 billett for 149 kroner ekstra per person. Det går også ann å kjøpe en all-inclusive billett som inkluderer gratis parkering, diverse kuponger, en tur med SkyCoaster og gratis mat, da starter prisene på 595 kroner per person.

Men selv om Tusenfryd er en relativ dyr familiepark, har parken mange bra og spennende attraksjoner som badepark, lekeparker, karuseller, berg og dalbaner, radiobiler og vannsklier. Den eneste attraksjonen som koster ekstra er SkyCoaster som lar deg sveve over 30 meter over bakken (195 kroner), før du løser deg ut som om du hopper i fallskjerm.

Ønsker dere å tilbringe flere dager på Tusenfryd, finnes det flere hoteller som tilbyr overnatting i nærheten. Choice hotellene har noe som kalles Barnas Hotell ved Quality Hotel Mastemyr. Her kan en tur til Tusenfryd kombineres med bading i Hvervenbukta. God tur til Tusenfryd.

Ingen kommentarer: