Legoland

En av de absolutt beste familieparkene i Skandinavia er uten tvil Legoland utenfor Billund i Dannmark. Hvis dere planlegger en ferie med barna denne sommeren, er denne kjente parken et både godt å rimelig alternativ i forhold til å for eksempel reise til syden på ferie.

Parken er åpen hele sommeren fra april og ut oktober måned. Inngangsbilletter til Legoland koster 249 danske kroner for barn mellom 3 og 12 år, 279 for ungdommer og voksne og de minste barna kommer inn gratis. Vil dere være i parken i mer enn en dag, koster billetten til dag nummer to 99 danske kroner, og det er også muligheter for overnatting på Hotel Legoland i umiddelbar nærhet til parken.

Det finnes også flere feriesentere, vandrerhjem, campingplasser og sommerhus til leie i kort avstand fra Legoland. Både Stena Line og Color Line tilbyr også familiepakker med ferge, overnatting og inngangsbilletter til Legoland.

Selve konseptet til Legoland behøver ingen nærmere forklaring, men her finner dere mere enn 50 forskjellige attraksjoner hvor det er legoklosser i sentrum hele veien, og parken her bygget med totalt nesten 60 millioner legoklosser. Det nye i år er en egen Star Wars avdeling, selvsagt også bygget med legoklosser og tilsammen en million av dem. God ferie med barna til Dannmark og Legoland.

Ingen kommentarer: