Foldvik Familiepark

Hvis dere er i nærheten av Larvik og Stavern denne sommeren, er et besøk til Foldvik Familiepark et glimrende sted å ta med barna en dag eller to.Parken er åpen hver dag mellom 18 juni og 21 august (21/5-17/6 og 22/8-4/9 bare i helger) fra 10.00 til 18.00. I motsetning til en del andre fornøyelsesparker i Norge, er Foldvik Familiepark relativt billig til sammenligning. Inngangspriser for voksne er 150 kroner, barn over 2 år koster 130 kroner og de minste kommer inn gratis.

I Foldvik finner du ikke gigantiske karuseller eller berg og dalbaner, men en natursti, minigolf, forskjellige dyr, en hoppemadrass på over 100 m2, halmhopping og mye annet som skal gå under kategorien "gøy på landet". Her får du kjøpt enkel bevertning som pølser, vafler og is, men ta heller med deg egen grillmat og lei en grill med alt utstyr for 50 kroner.

Noen av dyrene du kan treffe i Foldvik Familiepark er kaniner, kyllinger, esler, hester, geiter, griser, kalver, fisker og en god del forskjellige fugler i flotte farger og utforminger. Barna kan gjerne hilse på en del av disse, noe som er både spennende og lærerikt. Hvis dere vil være i parken i flere dager, finnes det mange steder for overnatting i nærheten. Anvikstranda Camping og Bakkane Gård tilbyr begge overnatting godt egnet for familier og ligger i nærheten av parken.

Men det finnes også hoteller og mange hytter til leie i området. Spa-hotellet Farris Bad i Larvik holder høy klasse hvis dere vil ha det lille ekstra. God tur til Foldvik Familiepark.

Ingen kommentarer: