Teknisk Museum

Hvis økonomien ikke tillater en ferietur med barna til syden i sommer, og det ikke er mulighet til å reise til noen av de mange familieparkene som finnes i Norge, så finnes det en morsom aktivitet hvis dere bor i nærheten av Oslo. Norsk Teknisk Museum ligger på Kjelsås i Oslo, men har begrensete parkeringsmuligheter så ta gjerne tog og buss eller trikk for å komme dere dit.

Teknisk Museum er mellom 20 juni og 20 august åpent hver eneste dag mellom 10 og 18, og inngangsbilletter koster 90 kroner for voksne over 18 år, 50 kroner for barn/ungdom og de under 3 år kommer inn gratis. En familiepakke for 2 voksne og intill 4 barn lønner seg fort til en pris av 220 kroner.

Museumet har i hovedsak aktiviteter innen teknologi, industri, vitenskap og medisin, og passer perfekt for en utflukt med barn i fra 6-års alderen og oppover. Det finnes mange forskjellige utstillinger som for eksempel et robotsenter og et planetaruim. I skoleferien er det aktiviteter hver dag som blir oppdatert hver uke på hjemmesiden til tekniskmuseum.no.

Ta gjerne med egen mat og kombiner turen med et besøk til badeplassen ved Maridalsvannet, eller spis noe inne på Tekno kafé. Det finnes også en butikk inne på museumet med mange interessante og artige ting som passer som souvenirer eller gaver. Et besøk til Teknisk Museum er en fin miniferie med barn hvis dere har tid til det nå i sommer, god tur!

Ingen kommentarer: