Djurs Sommerland

Djurs sommerland er en av de største og beste familieparkene i Danmark og holder til i Djursland, omlag 30 kilometer øst for Randers og 40 km nordøst for Aarhus. Parken ligger i nærheten av kjente feriesteder som Fjellerup Strand og Ebeltoft. Djurs Sommerland har blant annet berg og dalbaner, vannsklier, trampoliner, sykkelbåter, karuseller, lekeplasser, minigolf, pirater, cowboyer og indianere.

Parken er åpen hele sommeren, og i skoleferien fra 10.00 til mellom 18.00 og 21.00 på kvelden. Inngangsbilletter for fellesferien i 2012 koster 235 danske kroner for personer mellom 3 og 64 år, 0-2 år kommer inn gratis, og over 65 år 195 kroner. En 2-dagers billett er litt rimeligere. For å få fullt utbytte av parken bør barna minimum være over en meter høye, noen attraksjoner har også minstehøyde på 120 elller 140 cm.

Et besøk til denne familieparken passer perfekt for en ferie med barn, og kan for eksempel fint kombineres med en tur til Legoland i Billund. Det finnes mange muligheter for overnatting i nærheten av Djurs Sommerland, alt fra camping til feriehus, hoteller og feriecentere i alle prisklasser. God tur til Danmark og Djurs Sommerland!

Ingen kommentarer: